O le a le aoga o le Mesh Uila Lalaga?

O le sili atu ona talafeagai le taua o nisi upega lalaga i le tulaga masani o le tagata lava ia fetuutuunai o uamea stainless lalaga upega, o le sili atu mo I-ituaiga uamea uamea lalaga upega, lea e sili atu nai lo le faafaigofieina atoatoa o corrosion tetee, maualuga vevela tetee ma le matua tetee.

Mesh uaea uaea

O le fetuutuunai masani o luga o mata eseese o loʻo faʻaaogaina i le uʻamea lalaga uamea o le filifiliga ma le faʻaaogaina o le tau faʻaoga filifilia, o se faʻaoga talafeagai ma fetuunai mo le filifilia o mea e faʻavae i luga o mea.E mafai ona faia se foliga sili atu.

Mo ese'esega fa'atonuga fa'afuainumera, o le feso'ota'iga maualuga malosi o fa'asoa.Ole tulaga lemu o so'o se ituaiga feso'ota'iga e mana'omia ai fua numera talafeagai.O lanu 'ese'ese e mafai ona aofia ai le fetuutuuna'iga masani, ma o le susulu o Keen ma fa'amaufa'ailoga masani e mafai ona maua ai tulaga sili atu filifiliga.O le fetuutuuna'i o lo'o iai ni tau talafeagai eseese.

So'o se ituaiga u'amea uamea lalaga mata mata e mafai ona fetuutuunai i le tulaga tau o le ituaiga e fetaui ma le tulaga maualuga-mama luga fomu o loʻo aofia i luga o le lau mata o le lau e faʻaaoga ai le metotia suʻesuʻe, lea e aofia ai le tau fetuutuunai o le mata lalaga. fa'afeso'ota'i ma tulaga eseese.O luga e le maua ai ni faaletonu palapala ona o le telegese o le saosaoa o le mata, ma le aotelega o le fetuunaiga i le tulaga masani ma le uamea uamea lalagaina mata, o le tekinolosi e sili atu, o le lelei o le suʻeina o galuega ma le maua o le umi fetuutuunai luga o mata. faamamaina.

O a mea e fesoʻotaʻi ma le ola tautua o le uʻamea lalaga uamea

1. Fa'aaoga fusi mata i le si'osi'omaga oloina:

O le faʻaogaina o le uʻamea lalaga uʻamea i totonu o se siosiomaga olo o le a mafua ai ona ofuina ogaoga.Ina ia mautinoa le ola tautua o le fusi mata, e tatau ona e gauai atu i:

1) Pe a faʻaalia le fusi mata i mea faʻafefe, e tatau ona filifilia le ituaiga conveyor talafeagai;

2) Faʻaitiitia le saoasaoa o filifili i le tele e mafai ai;

3) Ina ia faʻaitiitia le mamafa o le faʻamau e aofia ai le pine ma le lima o le fusipaʻu mata, faʻamolemole filifili se fusi mata tele.

2. E tatau ona gauai atu i le faʻaogaina o le vevela maualuga maualuga e sili atu i le 400 ℃:

1) Le vevela e mafua mai i le feteʻenaʻi o le fusi faʻamau i le taimi o galuega.

2) O fusi mata masani o lo'o i ai le vevela vevela pe a galue i le maualuga o le vevela, ma e tutusa lava mo fusi u'amea u'amea uamea.

3) O le aʻafiaga o le maualuga o le vevela o le siosiomaga i luga o le lubrication, silicon, graphite ma le molybdenum disulfide lubricants e lelei uma le faʻafefe o le vevela.

3. Pe a faʻaalia le fusi mata i mea pala, o le a mafua ai aʻafiaga leaga:

I lenei tulaga, o le a sili atu ona manifinifi ma manifinifi vaega o fusi mata, e mafua ai ona faʻavaveina le ofuina.Pe a faaauau pea ona galue le fusi uamea uamea lalaga mata i totonu o se siosiomaga acid po o alkaline, o vaega o le a aafia corrosion popole ma malosi tioata corrosion.Pe a faʻaaogaina fusipaʻu mata i siosiomaga corrosive, e tatau ona tatou gauai tele atu i le filifilia o mea vaega fusi mata.


Taimi meli: Iul-15-2022